Дванадесетокласници от  Професионална гимназия по хранителни технологии и техника в

...
Дванадесетокласници от  Професионална гимназия по хранителни технологии и техника в
Коментари Харесай

Наградиха участниците в състезание на УХТ за ученици

Дванадесетокласници от  Професионална гимназия по хранителни технологии и техника в Пловдив, които мериха сили в съревнование, проведено от Университета по хранителни технологии, получиха през днешния ден грамотите си.

В него 52-ма зрелостници показаха и опазиха сполучливо пред комисия своите разработки на тематика: " Добрите индустриални практики - път към реализиране на европейски стандарти в производството на храни и питиета “.

Отличията за присъединяване на кандидат-студентите бяха връчени публично от  доцент Десислава Вангелова и от доцент Татяна Балабанова в УХТ - Пловдив.

Учениците се показаха чудесно, работиха с огромен хъс и демонстрираха солидни познания, изключително в областта на сигурността на храните, съобщи след церемонията доцент Балабанова. Специални възторженостти за учителите от ПГХТТ инж. Донка Николова и инж. Васка Каравасилева за професионализма, с който приготвят учениците, добави доцент Вангелова.

Двете дами пожелаха на зрелостниците триумф в кандидатстудентската акция. При връчването на грамотите преподавателите дискутираха с младежите въпроси, свързани с образованието в УХТ,  със специалностите и отличната реализация в практиката на приключилите висшето учебно заведение. По молба на учениците те ги срещнаха и с материалната база.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР